Menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Welkom bij Psy4Kids

Thea Strieder werkt als vrijgevestigd psychiater in Amsterdam.

Op deze site vind u informatie over haar werkwijze.
Dat kan helpen te beoordelen of u bij haar in behandeling wilt.


De praktijk is het best te bereiken via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor aanmeldingen en andere vragen. U kunt de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

U vindt op deze website wat u de eerste keer moet meenemen. Ook vindt u andere praktische informatie zoals de kosten, mijn adres en een routeplanner. Tenslotte vindt u hier hoe lang de wachttijd is.

U kunt per e-mail contact opnemen voor het maken of verzetten van een afspraak. Ik start geen behandeling via e-mail en ik doe geen behandeling via e-mail. U wordt vriendelijk verzocht geen inhoudelijke e-mails te sturen.

Indien u bij mij in behandeling bent kunt u, in geval van een crisis, buiten de afspraken om contact opnemen. Maar meestal zult u de huisarts moeten bellen. Een uitleg over omgaan met een crisis vindt u hier.


Op de website spreek ik in de beleefdheidsvorm, maar in de spreekkamer tutoyeer ik, met uw goedvinden, meestal. Als er staat vrouw bedoel ik tevens man, e.v.v.