Menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Welkom bij Psy4

BINNENKORT ZAL PSY4  SAMEN GAAN MET PRAKTIJK KURT EN PSZ PSYCHOLOGIE IN MIND4MIND.

Totdat de oprichting (en de website) rond is , zal praktijkkurt.nl tijdelijk ook dienen voor Mind4Mind .

Thea Strieder werkt als vrijgevestigd psychiater in Amsterdam.

Op deze site vindt u informatie over haar werkwijze.
Dat kan u helpen te beoordelen of u bij haar in behandeling wilt.

De praktijk is het best te bereiken via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor aanmeldingen en andere vragen. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Streven is om binnen 48 uur contact met u op te nemen.

Psy4 houdt geen wachtlijst bij. U kunt maandelijks op deze site kijken of er ruimte voor aanname van nieuwe verwijzingen is.


Update november 2020 : helaas zitten we vol en nemen we geen nieuwe patiënten meer aan

Update 16-3-2020: De praktijk is vanwege de Corona epidemie GESLOTEN VOOR NIET ACUTE ZORG.
In geval van crisis zie onder crisis.

Dit om te voorkomen dat de praktijk een besmette plek wordt wat gevaarlijk kan zijn voor u als patiënt en voor onze medewerkers.

Voor HERHAALRECEPTEN kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buiten onze openingstijden kunt u, alleen voor spoedeisende zaken, contact opnemen met de huisartsenpost (088 – 00 30 600).

Voor meer informatie:

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

https://www.rivm.nl/coronavirus

 

U vindt op deze website wat u de eerste keer moet meenemen. Ook vindt u andere praktische informatie zoals de kosten, mijn adres en een routeplanner. Tenslotte vindt u hier hoe lang de wachttijd is.

U kunt per e-mail contact opnemen voor het maken of verzetten van een afspraak. Ik start geen behandeling via e-mail en ik doe geen behandeling via e-mail. U wordt vriendelijk verzocht geen inhoudelijke e-mails te sturen.

Indien u bij mij in behandeling bent kunt u, in geval van een crisis, buiten de afspraken om contact opnemen. Maar meestal zult u de huisarts moeten bellen. Een uitleg over omgaan met een crisis vindt u hier.


Op de website spreek ik in de beleefdheidsvorm maar in de spreekkamer tutoyeer ik  met uw goedvinden. Als er staat vrouw bedoel ik tevens man, e.v.v.